Psikon Yetişkin Terapisi Konya Psikolojik Destek

Firma Hakkında

Psikolog Ayşe Sena Uyav

Aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı, yetişkin terapisi gibi hizmetler sunduğumuz Psikon Terapi Merkezi' mizde uzman kadromuzla sizlere özel danışmanlık hizmetleri sunmaktayız. Psikologlarımızdan; Psikolog Ayşe Sena Uyav Psikoloji Bölümü lisans eğitimini başarıyla tamamlamış ve Psikon Sağlık & Psikolojik Danışmanlık Merkezi' mizde Psikolog olarak görev yapmaktadır. Psikolog Ayşe Sena Uyav; yetişkin terapisi, bilişsel davranışçı terapi, fobi̇ ve emdr terapi̇si̇, obsesif kompulsif bozukluk tedavisi gibi alanlarda çalışmalar da yapmış olup sizlere profesyonel destek vermektedir.

Bireylerin fiziksel sağlıkları kadar psikolojik sağlıkları da oldukça önemlidir. Psikolojik problem yaşayan bireylerin, bireysel yetişkin terapisi hizmetlerimizden faydalanmaları gerekmektedir. Peki yetişkin terapisi nedir? Yetişkin terapisi; kişilerin günlük hayatlarına dahi etki edecek kadar fazla yaşadıkları fobiler, panik atak, bağımlılıklar, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk gibi psikolojik sorunların tedavisidir.

Bireysel terapi yetişkin terapisi; bireylerin yaşadığı psikolojik sorunları ele alarak bu sorunları çözüme kavuşturur. Psikolojik rahatsızlık yaşayan bireylerin günlük yaşamları dahi etkilenebilmekte ve sürekli sorunlar yaşayabilmektedir. Uzman terapistlerimiz ile birlikte sizleri sorunlarınızdan kurtarıyor ve mutlu bir yaşam sürmenize yardımcı oluyoruz.

Yetişkin psikoterapisi nedir? Yetişkin psikolojisi nedir? Hayatında sorunlar yaşama, sorunlara bağlı yaşam zorlukları oluşma, duygularını yönetememe gibi yetişkin psikolojisi yaşayan bireylerin yetişkin danışmanlığı - psikolojik danışmanlık hizmetimizden yararlanması son derece doğaldır.

Bireysel yetişkin danışmanlığı yaşam kalitesini yükseltmek isteyen, sorunları ve duygularıyla başa çıkabilmeyi öğrenmek isteyen bireylere tavsiye edilmektedir.

Psikoterapi nedir? Neden yapılır? Yöntemleri nelerdir? En iyi terapi yöntemi nedir? Psikoterapi ya da konuşma terapisi; kişilerin psikolojik sorunlarının ve duygusal problemlerinin konuşma teknikleri ile tedavi edilmesidir. Yetişkin psikoterapisi ile bireyler psikolojik rahatsızlıklarından kurtularak mutlu bir yaşam sürmektedirler.

Yetişkin terapisi nedir? - yetişkin terapisinin faydaları nelerdir? Yetişkin terapisi nedir? Faydaları süreci ve örnekleri ile ilgili bilgi verecek olursak; bireylerin yaşadıkları problemlerin tedavisini gerçekleştirerek bireylerin yaşam kalitesini arttırması en önemli faydalarındandır.

Bireysel (yetişkin) danışmanlığı hizmetinden faydalanmak isteyen yetişkinler; online terapi, ücretsiz psikolog var mı? Konya'da en i̇yi 10 psikolog Konya psikolog fiyatları 2024, 2024 online psikolog terapi ücretleri, online psikolog fiyatları hakkında bilgi almak istemektedirler. Konya psikolog tavsiye ve bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin terapisi hangi konularda yardımcı olabilir? Bireysel terapi yetişkin terapisi; yetişkinlerde gözlemlenen fobiler, panik atak krizi, bağımlılıklar, yetişkinlerde depresyon, stres gibi psikolojik sorunları farklı terapi yöntemleri ile tedavi eder.

Yetişkin terapilerinde ilk seanslar tedavinin devamı için hem danışan hem de psikologlar açısında önemlidir. Bundan dolayı ilk terapide neler konuşulur? sorusu danışanlar tarafından merak edilmektedir. Bireysel ve yetişkin terapisi bireysel terapi seansları ilk seansta; danışan ve danışman birbirlerini tanımak için sorular sormaktadır. Aynı zamanda psikologlar ilk seansta terapide neler uygulayacağını ve nasıl ilerleyeceğini anlatmaktadır.

Yetişkin psikolojik problemlerinden fobiler sosyal fobi agorafobi hayvan fobileri, katagelofobi, akustikofobi, topluluk önünde konuşma fobisi gibi farklı fobiler ile karşılaşmaktayız. Fobi ne demek? Fobi; kişilerin belirli nesnelere, canlılara veya durumlara karşı gösterdiği aşırı kaygılı ve korku halinde olmasıdır. Fobiler korkular fobi türleri ve tedavisi; kişilerde gözlemlenen fobilere göre farklı terapi yöntemleri ile yapılmaktadır. Bir terapi çeşidi olan emdr i̇le fobi tedavisi; travmalar sonucu oluşan fobilerin tedavisinde kullanılır. Travmatik olaylar hakkında çağrışımlar toplanarak bireylere terapi uygulanır.

Fobi tedavisi; sosyal fobi tedavisi, klostrofobi tedavisi, akrofobi tedavisi, sinofobi tedavisi gibi farklı tedaviler sayesinde fobilerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Fobi tedavisi Konya 2024 fiyatları, fobiler ve emdr, fobi testi, fobi terapisi ile ilgili daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkinlerde sık gözlenen problemlerden biri de panik ataktır. Panik bozukluk nedir? Panik atak veya panik bozukluk; bireylerde aniden ortaya çıkan kaygılı ve korkulu olma halidir. Panik atağı yenmek için ne yapmalı? Panik atak nasıl geçer? Panik atak tedavisinde solunumun önemi oldukça büyüktür. Panik atak geçiren bir kişi nefes egzersizlerini öğrenerek ve uygulayarak sakinleşebilmekte ve panik atak ile başa çıkabilmektedir.

Panik atak psikoterapi ile geçer mi? Panik atak için hangi terapi? Panik atak tedavisinde bilişsel terapi yöntemi sıklıkla kullanılmakta olup sorunların atlatılabilmesinde yardımcı olmaktadır. Bilişsel davranışçı terapi panik atak yaşayan bireylerin düşüncelerini değiştirerek panik atakların önüne geçmeyi hedefleyen terapi yöntemidir. Panik bozukluk bilişsel davranışçı terapi ile bireylere kas ve nefes egzersizleri de öğretilerek panik anında rahatlamaları sağlatılır.

Panik atak ve panik bozukluk belirtileri nelerdir? Panik atak belirtileri; kalp çarpıntısı, nefes darlığı, mide rahatsızlığı olarak karşımıza çıkmaktadır. Panik atak nedir terapi tedavi yöntemleri nelerdir? Panik atak kesin çözümü nedir? Panik atak kesin çözümü olarak uzman psikolog yardımı almanızı tavsiye ediyoruz. Panik atak ve psikoterapi hizmeti alarak panik atağa neden olan olayla başa çıkmayı öğrenebilirsiniz. Panik atak tedavisinde bilişsel davranışçı terapi en çok kullanılan terapi yöntemidir.

Panik atak belirtileri nedenleri ve tedavisi, psikolojik ağrılar ve Konya psikolog seans ücretleri bireyden bireye ve yaşanılan panik atak türüne göre değişkenlik göstermektedir. Panik atak vaka formülasyonu, panik atak bulanık görme, psikiyatrist ücretleri 2024, Konya'da ücretsiz psikolog ile ilgili detaylı bilgiler elde etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bağımlılık terapisi nedir? Bağımlılık terapisi; bireylere zararı dokunan herhangi bir maddenin zararı olduğu bilindiği halde kullanılmaya devam edilmesi halinde verilen terapilerdir. Bireysel ve yetişkin terapisi hizmetlerimizden bağımlılık terapisi sizlere bağımlılıktan kurtulma yolları sunarak bağımlılıklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olmaktadır.

Bağımlı olan kişiler nasıl tedavi edilir? Bağımlılık tedavisinin ilk aşaması nedir? Bağımlılıktan kurtulma aşamaları ilaç tedavisi ve psikoterapi teknikleri ile gerçekleştirilmektedir. Bağımlılık terapisi nedir nasıl yapılır? Kaç çeşit terapi yöntemi vardır? Terapi yöntemleri oldukça fazla çeşitlilik göstermekte olup yetişkin danışmanlığı / bireysel terapi hizmetleri sorunlarınıza uygun ve sizlere özel olarak sunmaktayız. Grup terapileri, bilişsel davranışçı terapi, aile terapisi vb. farklı türde bağımlılıktan kurtulma terapileri bulunmaktadır.

Kumar bağımlılığı, madde bağımlılığı, duygusal bağlılık gibi bağımlılık ve psikolojik boyutları kişilere zarar verebilmektedir. Bağımlılıklar başlangıçta kişilere keyif verse de daha sonra psikolojik sorunlara yol açmaktadır. Bağımlılık yaşayan bireyler kendilerine zarar verdikleri gibi çevrelerine de zarar vermektedirler. Bireyler bu zararların önüne geçmek için 8 maddede bağımlılık terapisi nedir? Bağımlılıktan kurtulma duası, duygusal bağımlılıktan kurtulma, kumar bağımlılığı terapisi, hipnoz ile kumar tedavisi gibi araştırmalar yapmaktadır. Madde bağımlılıktan kurtulmanın yolları ve en i̇yi 40 bağımlılık terapisti için bizimle iletişime geçebilir yetişkin terapisi danışmanlığı hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Depresyon nedir? Depresyon bireylerin uzun süreli kendilerini iyi hissetmediği, sürekli mutsuz ve tükenmiş hissettiği zamanlardır. Depresyondaki bir birey eskiden keyifle yaptığı hobilerini dahi yapmak istemez. Hatta bu bireyler sürekli yatmak ve yataktan hiç çıkmamak istemektedir. Depresyon terapisi tedavisi için uzmanlarımızdan yardım almanız gerekebilmektedir. Depresyon tedavisi için depresyonda psikoterapi yöntemleri kullanılmaktadır. Depresyon tedavisinde psikoterapi tekniği kullanımı ile bireylerin depresyonlu ruh halinden çıkarılması amaçlanır. Konya depresyon terapisi, Konya depresyon tedavisi doktorları için Psikon Terapi ile iletişime geçmeyi unutmayın.

Stres nedir? Stres hayatımızın her alanında karşımıza çıkan, baskı, kaygı, endişe duygusu oluşturan fiziksel tepkilerdir. Stres yaratan durumlar geçmişte, günümüzde ve gelecekte her insanın başına gelmiştir ve gelecektir. Stress yönetimi sayesinde bu sorunlar ile nasıl baş edebileceğinizi öğrenerek sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Stresle başa çıkma ve öfke kontrolü öğrenilmezse bireyler kendilerini sürekli stres altında hissetmekte ve bu stres zamanla migren, tansiyon, şeker gibi hastalıklara yol açabilmektedir. Stres yönetimi tedavisi, stresle baş etme yöntemleri uzman psikologlarımız tarafından sizlere özel olarak verilmektedir. Yetişkinlerde stresle başa çıkma ve öfke kontrolü hizmetlerimizden faydalanmak 6 adımda stres yönetimi öğrenmek için uzmanlarımızla iletişime geçmeyi unutmayın.

Yetişkin ve aile danışmanlığı kapsamında yetişkin kariyer danışmanlığı hizmetimiz de bulunmaktadır. Kariyer yönetimi; bireylerin yeteneklerini, eksikliklerini ve bilgilerini fark etmesini sağlayan ve buna bağlı yönlendirmeler yapmalarına yardımcı olan terapilerdir. İş ve kariyer alanında yetişkin terapisinin etkileri nelerdir? İş ve kariyer alanında sıkıntılar yaşanabilmekte olup bireylerin kendilerini fark etmesi, ne yapması gerektiğini bilmesi sağlanır. Kariyer yönetimi ve planlama ile birlikte bireyler kendilerini daha iyi tanımakta ve yaşadığı durumlar karşısında ne yapacağını pratik bir şekilde bilmektedir.

Obsesif kompulsif bozukluk nedir? Obsesif - kompulsif bozukluk; kişilerin sürekli düşündüğü, düşünmekten kendini alamadığı düşüncelerin endişe ve korku oluşturması sonucu sürekli takıntılı düşünceler halinde olmasıdır. Obsesif kompulsif bozukluk neden olur? Obsesif kompulsif bozukluk bireylerin aklından çıkaramadığı takıntılı düşünceler sonucu oluşmaktadır.

Obsesif kompulsif bozukluk nedir nasıl tedavi edilir? Okb tedavisinde bilişsel davranışçı terapi en sık kullanılan tedavi yöntemidir. Obsesif kompulsif bozukluğu olan yetişkinlerde bdt uygulamaları kişilerin obsesyon yaratan durumlar karşısında kendini kontrol edebilmesini, düşüncelerini olumluya çevirmesini sağlamaktadır. Bir diğer tedavi türü ise Konya emdr terapi̇si̇ olmaktadır. Emdr nedir? Emdr terapisi nedir? Emdr terapisi nasıl uygulanır? Emdr terapisi psikolog; zihindeki kötü anıların değiştirilerek yerine olumlu anıların getirilmesiyle sorunların tedavi edilmesidir. Emdr terapi kullanım alanları; kaygı bozuklukları, obsesif kompülsif bozukluk gibi problemlerin tedavileridir. Obsesif kompulsif bozukluk ve okb'de emdr terapisi ile geçmişte yaşanmış travmalara bağlı ortaya çıkan takıntıları ele alarak bilinç altındaki bu takıntılı düşünceler ile baş edilmesini sağlamaktadır.

Obsesif kompulsif bozukluk belirtileri; sürekli düşünce halinde olma, bir şeylerden sürekli kuşku duyma, belirli düşünceler konusunda sürekli takılı kalma, bir şeyleri sürekli tekrarlama olarak karşımıza çıkmaktadır. Obsesif kompulsif bozukluk çeşitleri ise; dini obsesyonlar, cinsel obsesyonlar, simetri, temizlik obsesyonları, sayı obsesyonları vb' dir. Yetişkinlerde (okb) obsesif kompulsif bozukluk tedavisi, obsesif kompulsif bozukluk testi, obsesif kompulsif bozuklukta psikoterapi uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaygı bozukluğu nedir? Kaygı bozukluğu bireylerin sürekli endişe halinde ve kaygılı olması durumudur. Kişilerde aşırı endişe olması, terleme, baş dönmesi, nefes hızında artış olması kaygı bozukluğu belirtileri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Travma sonrası stres bozukluğu nedir belirtileri nelerdir? Travma sonrası stres bozukluğu; kişilerde travma etkisi gösteren bir olayın yaşanması sonucu bireylerin günlük hayatta sürekli o olayı hatırlatıcı şeyler ile karşılaşması ve tepki göstermesidir.

Travma sonrası stres bozukluğu - yetişkin terapisi ile bireylerin aklında kalan sevdiği birini kaybetme, trafik kazaları, doğal afetler, cinsel istismar gibi travmatik olayların tedavi edilmesidir. Travma sonrası stres bozukluğu yaşayan bireyler kaygı ve korkulacak bir durum olmadığı zamanlarda bile korkulu ve kaygılı olmaktadır.

Travma sonrası stres bozukluğu nedir nasıl tedavi edilir? Travma sonrası stres bozukluğu tedavi merkezi, travma sonralarında sizlere profesyonel ekibimizle travma sonrası stres bozukluğu ve emdr terapi hizmeti sunuyoruz. Sizlere stres kontrolü nasıl yapılır öğretilerek stres anlarıyla başa çıkabilmenizi sağlıyoruz.

Yetişkin terapisi nedir? Kimlere yetişkin terapisi uygulanır? Yetişkin terapisi neden gereklidir? Emdr nedir? vb. aklınıza takılan sorular için bize ulaşabilirsiniz. Konya psi̇kolog seans ücretleri̇, psikolog ücretleri 2024, Konya yetişkin terapisi uygulayan doktorlar/uzmanlar, en i̇yi 40 Konya yetişkin psikolog, yetişkin psikiyatri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yetişkin danışmanlığı Konya en iyi psikolog doktorları hizmetlerimizden yararlanmak ve en i̇yi yetişkin psikiyatri, Konya psikolog | yaşamınızı değiştirecek terapi için uzmanlarımızla iletişime geçmeyi unutmayın. Sizlere uzman psikologlarımız ile destek vermekten mutluluk duyuyoruz.

Harita